INFORMATION

Updated:
BundleID:
com.flakki.barcoletashqip
Version:
2.5.9.1
Size:
4.4M
Category:
Comics
Required:
Android
Rating:
Publish:
2021-03-01
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

* Përmisim i disa gabimeve
*Zvoglohet numri i reklamave.
* Rregullim pasi nuk hapej tek disa paisje
* Shtim i barcoletave ( mbi 600 barcoleta )
* Dizajn i ri
* Mënyrë më të lehtë të përdorimit
* Shtim i opsionit Favoritet
* Shtim i opsionit shpërndaj barcoletën

Barcoleta Shqip App SCREENSHOT

【图】Barcoleta Shqip(截图1)【图】Barcoleta Shqip(截图2)【图】Barcoleta Shqip(截图3)

Barcoleta Shqip App DESCRIPTION

******* BARCOLETA SHQIP *******

Ju mungon disponimi, apo jeni në shoqëri dhe keni nevoj për ndërim të disponimit por nuk ju kujtohen gjëra interesante, atëher ky aplikacion vlen për ju, këtu mund të gjeni më shume se 600 barcoleta…
Dhe shpresojmë që me ndihmën tuaj do të arrijmë të shtojmë numrin e barcoletave në të ardhmen…
Ju Faleminderit !
**************************************

**************************************
Ju lutem para se të votoni me më pak se 5 yje na kontaktoni në email ose shkruani review se çka nuk ju pëlqen tek aplikacioni, gjithçka ka mundësi të ndryshohet apo të rregullohet por normal falë ndihmës tuaj…

Testuar në :

* Xperia St21i (Tipo)
* Samsung Galaxy S2
* Samsung Galaxy S3
* ZTE Kiss Plus
* HTC Desire C
* Asus MemoPad HD 7 (Tablet)
* Acer Iconia B1 (Tablet )

*******

SIMILAR to Barcoleta Shqip App

Hadithe në gjuhën shqipe,me widget, ku mund ta shihni hadithin e orës.
Hadithe në gjuhën shqipe..Një numër i madh i haditheve në shqip, appliacioni është i pasurar edhe me widget të cilin mund ta nxjerni në ekranin tuaj dhe çdo orë widgeti do të nxjer nga një hadith..Pra çdo herë që nxirni celularin tuaj nga xhepi juaj mund të lexoni nga një hadith, dhe të mësoni gjëra të rreja
Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip...
Në emër të All-llahut të gjithëmëshirshmit,Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip, që tani mund ta dëgjoni kuranin në gjuhën shqipe, po ashtu edhe ta lexoni dhe ta kutponi atëDëgjimi online është kthyer përsëri!!Ju Faleminderit për mirëkuptim.Përparsitë:* Dëgjim online me dy server të ndryshëm* Rruaj pozicionin e dëgjimin dhe vazhdo dëgjimin më vonë* Zmadho dhe Zvoglo shkronjat* Kërko fjalën* Dizajn i thjesht dhe i kuptueshëm* Dëgjim online (nuk zë vënd në celularin tuaj)* Mund të vazhdoni dëgjimin më vonë nga ku e keni lënë* Dëgjim në mbrapavij, dëgjo dhe përdor celularin.Allahu ju shpërbleft.
Nese keni nevoj per ca te qeshura, ky eshte aplikacioni i duhur per ju...
BARCOLETA SHQIPJu mungon disponimi, apo jeni në shoqëri dhe keni nevoj për ndërim të disponimit por nuk ju kujtohen gjëra interesante, atëher ky aplikacion vlen për ju, këtu mund të gjeni më shume se 600 barcoletaDhe shpresojmë që me ndihmën tuaj do të arrijmë të shtojmë numrin e barcoletave në të ardhmenJu Faleminderit !Ju lutem para se të votoni me më pak se 5 yje na kontaktoni në email ose shkruani review se çka nuk ju pëlqen tek aplikacioni, gjithçka ka mundësi të ndryshohet apo të rregullohet por normal falë ndihmës tuajTestuar në :* Xperia St21i (Tipo)* Samsung Galaxy S2* Samsung Galaxy S3* ZTE Kiss Plus* HTC Desire C* Asus MemoPad HD 7(Tablet)* Acer Iconia B1 (Tablet )
Gjëegjëzave shkurt ju thonë dhe gjëza, në disa krahina u thonë edhe kash e lash.
Gjëegjëzave shkurt ju thonë dhe gjëza, madje në disa krahina iu thonë edhe kash e lash. Në të bëhet përshkrimi i disa karakteristikave të një sendi ose veprimi dhe i jepet dikujt për ta gjetur se çdo të thot.Vini re se sa bukur dhe me sa mencuri i ka krijuar populli gjëegjëzat.
Përalla të zgjedhura për fëmijë, të gjitha janë në gjuhen shqipe...
PËRALLA DHE TREGIME SHQIP( ALBANIAN TALES )“Nëse dëshironi që fëmijët tuaj të jenë inteligjentë, lexojuni atyre përralla. Nëse dëshironi që ata të jenë më inteligjentë, lexoni më shumë përralla ”. Albert EinsteinQë kur isha fëmijë, gjithmonë kam qenë e magjepsur me leximin e përrallave. Do të kaloja orë të tëra në bibliotekën time lokale duke lexuar libra nga pjesa përrallore. Kishte vetëm diçka kaq interesante për të qenë në gjendje të lexoja një libër dhe për të qenë në gjendje të transportoja veten në një botë dhe kohë tjetër. Kur po i lexoja, nuk kisha ide se leximi i përrallave në të vërtetë ishte i mirë për mua. Ata ishin thjesht argëtues! Tani mund ta kuptoj pse leximi i përrallave është i mirë për fëmijët. Këtu janë pesë arsye pse:1. Përrallat zgjerojnë imagjinatën e fëmijëve2. Përrallat rritin shkrim-leximin kulturor të fëmijëve3. Përrallat i mësojnë fëmijët për vendimet, pasojat dhe moralin4. Përrallat e bëjnë leximin argëtues5. Përrallat i mësojnë fëmijët për strukturën e tregimitJu Faleminderit !
Hadithe në gjuhën shqipe,me widget, ku mund ta shihni hadithin e orës.
Hadithe në gjuhën shqipe..Një numër i madh i haditheve në shqip, appliacioni është i pasurar edhe me widget të cilin mund ta nxjerni në ekranin tuaj dhe çdo orë widgeti do të nxjer nga një hadith..Pra çdo herë që nxirni celularin tuaj nga xhepi juaj mund të lexoni nga një hadith, dhe të mësoni gjëra të rreja
Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip...
Në emër të All-llahut të gjithëmëshirshmit,Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip, që tani mund ta dëgjoni kuranin në gjuhën shqipe, po ashtu edhe ta lexoni dhe ta kutponi atëDëgjimi online është kthyer përsëri!!Ju Faleminderit për mirëkuptim.Përparsitë:* Dëgjim online me dy server të ndryshëm* Rruaj pozicionin e dëgjimin dhe vazhdo dëgjimin më vonë* Zmadho dhe Zvoglo shkronjat* Kërko fjalën* Dizajn i thjesht dhe i kuptueshëm* Dëgjim online (nuk zë vënd në celularin tuaj)* Mund të vazhdoni dëgjimin më vonë nga ku e keni lënë* Dëgjim në mbrapavij, dëgjo dhe përdor celularin.Allahu ju shpërbleft.

Barcoleta Shqip App DOWNLOAD

Free DownloadGoogle PlayOfficial Website