INFORMATION

Updated:
BundleID:
com.fressomobile
Version:
1.2.4
Category:
Food & Drink
Required:
Android
Rating:
11
Publish:
2022-06-18
Price:
Free
Developer:

App SCREENSHOT

【图】Fresso(截图 0)【图】Fresso(截图 1)

App DESCRIPTION

A Fresso egy olyan platform, amely igazán modern, játékos megoldásokkal segít összekötni a minőségi kávéra vágyó embereket Budapest legjobb kávézóival. Mindezt sorban állás nélkül, gyorsan és egyszerűen. Az applikációt rád szabtuk. Akár szeretsz kísérletezni, de akkor is, ha biztosra mennél.

Rendeld meg kávédat az általad megadott időpontra, majd vedd át sorban állás nélkül. Ennél valamit a kávéd mellé? A legjobb helyen jársz. A bőséges kávékjnálat mellet megtalálod kávézóink kínálatában szereplő szendvicseket és sütiket is!

Biztosak vagyunk benne, hogy te is rendeltél már házhoz. Akár KÁVÉT is rendelhetnél az ajtódig, de mi mondunk jobbat: TÖLTSD LE A FRESSO APPLIKÁCIÓT, ÉS RENDELD MEG KÁVÉDAT AZ ÁLTALAD MEGADOTT IDŐPONTRA, MAJD VEDD ÁT SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL.

Miért jó ez neked?
Előre rendelés az applikációban.
Gyors átvétel, sorban állás nélkül.
Kávék, ahogy még nem láttad.
Kávézóna játék, csak Neked.

Átvétel a kávézóban
Nincs sorban állás. Nincs várakozás. Csak átveszed, és fogyaszthatod is, akár egyedül, akár jó társaságban.Többé nem kell elkésned sehonnan a hosszú sorok miatt; várakozás helyett élményt adunk, pillanatok alatt érvezheted is,

Specialty kávék
Mindannyian szeretjük a minőséget, és a gyorsaságot. Mindezt elérhető áron, egy applikéción keresztül, ahol egy helyen találod meg Budapeset legjobb, speciality kávézóit.

Játssz velünk!
Ki mondta, hogy a játék csak gyerekeknek való? Pörgesd végig két perces kávéajánlónkat, a KávéZónát, és tudd meg, milyen kávé illik ma hozzád érzelmeid, személyiséged és kedved alapján!

READ MORE...

RELATE App

App DOWNLOAD

Free DownloadGoogle PlayOfficial Website